Welkom op mijn reislog!
Hallo allemaal!
Welkom op mijn reislog, waarmee jullie mij kunnen volgen (hoop ik) op mijn reis naar Nepal. In mijn profiel kun je meer lezen over mijn reis. Ik hoop in de loop van de tijd veel foto's en verhalen op deze blog te kunnen zetten. Nog twee dagen wachten en dan is het zover! Ik ben nog druk bezig met pakken en alles verzamelen/kopen. De spanning stijgt maar ik heb er super veel zin in!
Kusjes Nienke
Hey Nienke :D
Wat leuk dat je een blog gaat bijhouden, ik ga het volgen hoor, want ik ben benieuwd hoe je het daar gaat hebben. In ieder geval veel plezier! :D
xx
Hee Nienk,
Leuk idee, zo'n blog! Ik ga je volgen! Ik wens je heel veel plezier in Nepal, geniet er van!
xxxx
Hoi Nienke,
We gaan je zeker volgen en willen je een goede reis toewensen.
Geniet!
Groeten,
Kevin
Travel Active Team
heey Nienke! hoe is het? geniet er nog maar van, nog 27 dagen zie ik! ben benieuwt. als je terug ben van vakantie wil ik al je verhalen horen! tot snel zusje(L)xxxx
ha nienke, wat vind ik jou dapper!reuze spannend wat je allemaal al hebt moeten doen en nog gaat doen, succes en we blijven je volgen! p.s. als je thuis bent zul je wel weer blij zijn met een patatje met!!
Het lijkt me geweldig, zo'n reis. Dapper hoor. ik weet niet of ik het vroeger had gedurfd.
En nu het lesgeven, spannend. Ik ben benieuwd hoe je dat bevalt.
Leuk je zo te volgen. En veel plezier en sterkte!!!!